Horts urbans. Associacions 3ª edat i residències

El projecte pretén oferir una activitat de camp per les persones majors, aprofitant el recursos de l'Associació o Residència. Es tracta de donar uns coneixements bàsics sobre el nostre patrimoni cultural, apropar el medi natural a la seva vida quotidiana. Recordar les feines del camp i les nostres tradicions, adquirir habilitats en el procés de la producció d'hortalisses d'una forma ecològica i sostenible i del seu valor nutritiu i saludable. L'experiència i els coneixements que tenen els nostres majors sobre la natura i el camp, aportarà una gran riquesa de coneixements en el projecte, i el fet de fer les activitats a l'aire lliure aportarà un al·licient més per a què les persones s'engresquin en les activitats.

La metodologia a emprar són taules de cultiu elevades, són uns recipients idonis per fer créixer plantes hortícoles en espais reduïts i amb una alta rendibilitat.La lleugeresa i resistència les fan perfectes per poder col·locar-les en qualsevol lloc sense problemes d'excés de pes i desgast per les inclemències del temps. El tipus de substrat que es recomana basat en una barreja de fibra de coco i vermicompost ho fa molt esponjós i ric en nutrients. La comoditat de poder disposar de diferents altures i rodes fa que la seva versatilitat sigui total.

Simplement el seu muntatge i desmuntatge ho converteix en un complement ideal en qualsevol llar, susceptible de poder guardar-ho si no es s'usa durant un temps.

Si la creació de les parcel·les funciona be, després se proposa augmentar l'hort ecològic passant a sembrar al sòl directament seguint el mètode de parades en crestall de Gaspar Caballero, pensant sobretot pels usuaris amb més mobilitat.

No dubti en contactar amb A-vital l'assessorament sense cap compromís.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos