Tallers afectius A-vital, relació en parella

El concepte actual de sexualitat ha canviat, actualment és més ampli, inclou tots els aspectes relacionats amb l'acte sexual, i fins i tot pot excloure l'acte sexual mateix. La sexualitat es concep globalment, inclou el període previ a l'acte sexual, l'excitació, les carícies, el descobrir-se un a l'altre, i el període posterior a l'orgasme, on es pot relacionar la sexualitat amb el gust d'estar junts, amb l'amor.

Des d'un punt de vista sociològic, la tercera edat és un grup social nou. Evidentment, abans hi havia persones de 50, 60 anys i més, però les seves característiques han canviat, començant pel canvi demogràfic, que fa que mai abans en la història de la humanitat hi hagi hagut tantes persones de més de 60 anys. Com ja hem dit, això s'explica pels progressos de la medicina, de la salut, de l'hàbitat, de la neteja, de l'ordre a la ciutat, etc. El conjunt d'aquests canvis reverteix en una millora molt important de les condicions de vida. Aquesta situació, més el fet que, a l'Europa occidental, en general les persones d'aquestes edats tinguin una certa independència econòmica, transforma els Seniors en una força social, tant políticament com pel que fa al consum. Els actuals adults grans són la primera generació que es beneficia d'aquests canvis.

Aquesta nova tercera edat es caracteritza, a més, perquè, en general, les persones augmenten d'edat, és a dir, es fan grans, però no envelleixen tant com envellien les generacions anteriors a les mateixes edats. Sorgeix la paradoxa que puja el nombre d'anys però s'envelleix menys.

Dins tot aquest contexte A-vital t´ofereix un taller de terapia-afectiva-sexual que consistiría en dues sessions d´uns 60 minuts de durada cada una. En acabar cada sessió hi hauria un periode de comentaris, preguntes i opinions.

Preu: 30 euros/grup/dues sessions.

Grup mínim de 10 persones.

No dubti en contactar amb A-vital l´assessorament sense cap compromís.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos