Un dia a la platja

Un dia a la setmana, de sortida a la platja!!!!

A partir del mes de JUNY la gent gran que ho desitgi podrà disfrutar d’una visita a les platges de Muro, una vegada per setmana. 

Les persones majors podran disfrutar tots els dimecres d’aquestes visites a la platja durant els mesos de juny, juliol i agost, de 10.30 a 13 hores. Els grups podran estar formats per 4 persones majors, que viatgen acompanyats per una auxiliar, el xòfer i si és el cas per un tècnic d’animació sociocultural. Enguany les visites es realitzaran a la platja adaptada ubicada en les platges de Muro, atesos pels 2 treballadors (socorristes) que els ajudaran en tot el que necessiten per a disfrutar de la jornada. 

“Els nostres majors passen dos hores en la platja disfrutant del mar i d’un ambient diferent de l’habitual ( casa seva o residencia ). És una activitat lúdic-recreativa, en la qual els beneficiaris es relacionen socialment amb altres persones que han acudit també a les platges, berenen i inclús poden donar-se un bany, si així ho desitgen”, “En aquesta activitat, el fet d’anar a la platja els agrada molt, ja que els permet fugir de la monotonia que suposa estar a casa seva o en la residència tots els dies. Per això, tots els dimecres, els majors que ho desitgin realitzaran visites a la platja. Aquestes persones necessiten molt de suport i molta estimulació, per això, aquest entorn, l’aigua, l’arena, l’experiència de banyar-se en les cadires adaptades, fugir a un àmbit comunitari… els fa molt bé.

Contacti amb A-vital, l’informarem de qualsevol dubte que tengui sense cap compromís.

 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos