Venda de productes

“En A-VITAL hem decidit fer un pas més en els nostres serveis i anem a provar una experiència pilot. Donar la informació pre-venda al client al seu domicili de manera gratuïta i sense compromís” Andreu- Gerent Comercial de A-vital Mallorca

Aquesta experiència consistiria en què un client ens sol · licita informació d'algun servei o producte que necessiti, posem el cas que que vol una cadira de rodes, nosaltres enviaríem a un comercial perquè estudiés la demanda, per exemple si la cadira és per a exteriors, interiors, la persona es pot autopropulsar, si no, etc.

Un cop estudiat el material que millor es pot acoplar a les seves necessitats, se'ls presentaríem, (tot aquest tràmit gratuït) i si vostè vol li faríem un pressupost.

En A-VITAL creiem que hem de diferenciar-nos de les altres empreses en alguna cosa, perquè gairebé tots venem els mateixos productes, i encara que nosaltres tenim molt bons preus, el donar un servei pre-venda i un assessorament i pressupost sense compromís pensam que ens pot donar aquest punt diferenciador.

La major avantatge que vostès poden tenir és que ens avisen, ens passem per on vostès ens diguin, estudiem cada cas, els donem una solució i només si vostès volen els enviem pressupost, amb les característiques més adequades,  i amb uns preus realment atractius.

 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos