Qui som

“Volen donar suport a la població dels municipis de Mallorca que es trobi en situació de risc enonòmic, social o cultural i vetllar perquè tenguin al seu abast uns serveis professionals i propers”

Andreu, Gerent Comercial d'A-vital

 

A-vital és una empresa dedicada a atendre i donar resposta  principalment a persones amb dependència greu, moderada o lleu, persones amb discapacitats o que pateixen alguna malaltia i famílies amb fills, proporcionant-los serveis, recursos i ajudes domiciliàries. Els nostres serveis i recursos estan gestionats per professionals i entitats de confiança, amb titulació i autorització específica, amb l´objectiu d’assessorar i treballar amb un objectiu clar i definit: proporcionar el màxim benestar i qualitat de vida als nostres usuaris. 

Per això A-vital s’adapta tant a les necessitats de cada persona com a les del seu entorn, amb la finalitat de facilitar i proporcionar el recurs més idoni de la forma més ràpida i propera.

 viejospintando.jpg


Compromesos amb la societat

A tota societat avançada les persones han de tenir la possibilitat d’accedir als serveis públics i privats en condicions d’igualtat, a més de ser atesos per professionals amb la titulació adequada per oferir un servei amb totes les garanties.

Amb aquest objectiu, Avitalmallorca vol donar suport a la població dels municipis de Mallorca que es trobi en situació de risc econòmic, social o cultural i vetllar perquè tengui al seu abast uns serveis professionals i propers.

 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos