Conferències  i Xerrades

A-Vital proposa realitzar una xerrada/conferència dirigida a la gent major  i associacions interessades que puguin contribuir a mantenir i millorar la qualitat de vida. Aquestes xerrades podrien realitzar-se una cada trimestre.

La temática de la xerrada aniria en funció de les demandes de les persones majors de l'associació. Algunes idees podrien ser: Nutrició, Llei de la Dependència a dia d´avui, Higiene personal i alimentació, Seguretat en les llars, Taller adaptació de l'habitatge i ajudes tècniques, Afectats de diabetes i familiars, Voluntats anticipades…

La duració de la xerrada seria d´uns 60 min. I es realitzaria al local de l´associació, on s'inclouria uns 10-15 min. Finals per a realitzar consultes.

El material necessari per a la seva execució seria d´un ordinador portàtil  i un canó projecció: A-Vital el proporciona en cas que l´associació no en disposi.

Per a cada xerrada es prepararia un petit full recordatori per als assistents que ús faríem arribar uns dies abans i si ho desitjau, distribuir entre els assistents i pels que no hi assisteixin.

En el cas que la temática escollida per a la xerrada no pogués ser desenvolupada per cap dels nostres professionals, A-vital s'encarregaria de contactar amb un professional adequat.    

No dubti en contactar amb A-vital l´assessorament sense cap compromís.

 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos