Proposta exposicions culturals

A-Vital proposa realitzar visites a exposicions de tota l'Illa de Mallorca. Exposicions dirigides a la ciutadania en general, però sobretot a associacions de 3ª edat. Aquestes visites a exposicions podrien realitzar-se a petició de l'associació (formant grups de més de 20 persones) o bé per qualque persona major que com a particular estigui interessat en visitar l'exposició (grups de menys de 10 persones).

Alguns tipus d'exposicions d´art que es podrien visitar: Exposicions culturals/artístiques, permanents/temporals, col.lectives/individuals…

Visites a centres d'art com: Centre d'art contemporani Addaya Art i Casal Son tugores (Alaró), Fundació Alfred Lichter (Alaró), CaixaForum (Palma), Museu Fundació Banca March (Palma)… 

La duració de la visita seria d´uns 30-45 min. i en acabar es faria un petit refrigeri que es realitzaria a un lloc acordat.

El transport per a la visita seria amb bus (grups de més de 20 persones) o cotxes particulars per a grups de menys de 20 persones: A-Vital  proporcionaria guia visita, coordinació i organització exposició + full informatiu de l'exposició. 

Contacti amb A-vital, l'informarem de qualsevol dubte que tengui sense cap compromís.

 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos