Servei de teleassistència domiciliària

TARIFES

TERMINAL APARELL

QUOTA ALTA

PREU MENSUAL              

ALTA-INSCRIPCIÓ

33 €   GRATUÏTA

26,24 € ( I.V.A. inclòs )

En què consisteix el servei de teleassistència:

La teleassistència consisteix en la instal·lació d'un aparell molt senzill a l'habitatge de l'usuari, connectat mitjançant la línia telefònica a una central receptora, amb la qual es pot comunicar en cas d'urgència simplement prement un botó.

Des de la central receptora, uns professionals atenen la consulta i activen, si cal, el recurs més adient a la situació: localitzar els familiars o persones de contacte, desplaçar al domicili de l'usuari una unitat mòbil, activar altres serveis d'urgència (localitzar als familiars o persones de contacte de l'usuari, Unitat Mòbil del Servei de Teleassistència, 061, Bombers, Guàrdia Urbana...),etc.

És un servei permanent, funciona les 24 hores del dia tots els dies de l'any. Té per finalitat ajudar a les persones grans o amb discapacitats perquè puguin continuar vivint al seu domicili sense sentir-se aïllades i en les millors condicions possibles.

L'ús d'aquests mecanismes no és complicat. 

Caigudes, accidents domèstics o simplement una breu conversa quan els ancians se senten sols són les sol·licituds més ateses pels serveis de teleassistència.

A més, l´empresa gestora del servei s´en carrega de fer trucades de control per supervisar que tot està en ordre i per oferir serveis de recordatori i agenda per a cites mèdiques o dates destacades, com ara els aniversaris. 

Disposam de Teleassistència mòbil ( fora del domicili ), dispositiu GPS.

No dubti en contactar amb A-vital, l'assessorarem sense cap compromís.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos