Servei de recerca de Residència, Centre de Dia i Habitatge Tutelat

En A-vital hem decidit fer un pas més en els nostres serveis i anem a provar una experiència pilot, anem a donar la informació pre-venda al client al seu domicili.

En aquest cas si la demanda és d´una persona que es troba en la necessitat de cercar una residència, centre de dia o habitatge tutelat pel seu familiar la forma de treballar seria la següent:

A-vital es desplaça al seu domicili a l´hora conveniada i es posa en contacte amb el client;  gràcies a aquesta visita estudiam el cas i decidim quina serà la millor opció pel client. 

A-vital farà un acompanyament personal a cada un dels centres assistencials que d´entrada poden ser els més idonis pel sol.licitant. Després d´aquestes visites a  residència, centre de dia o habitatge tutelat, el client podrà comprovar in-situ  i elegir en funció de les possibilitats econòmiques, de proximitat del centre, com de qualitat de serveis.

En A-vital creiem que hem de diferenciar-nos d´altres empreses en alguna cosa. La major avantatge que vostès poden tenir és que ens avisen, ens passem per on vostès ens diguin, estudiem cada cas, els donem una solució i només si vostès volen els enviem pressupost, amb les característiques més adequades al seu cas, amb imatges del centre assistencial elegit i amb uns preus realment ajustats a cada persona.

No dubti en contactar amb A-vital, l'assessorarem sense cap compromís.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos