Servei d'acolliment d'urgència social

En la mateixa línia del servei de recerca de residència, centre de dia o habitatge tutelat A-vital ofereix aquest servei d´acolliment d´urgència en casos en què la persona beneficiària es troba en situacions d´extrema necessitat i ha de suplir temporalment la seva llar familiar. 

La funció d´aquest servei d´acolliment d´urgència es posarà en coneixement als serveis socials d´atenció primària del seu municipi en el cas de què no estigués informat.

El servei d´acolliment d´urgència va dirigit a atendre situacions crítiques determinades per la carència d´habitatge, carència que pot venir motivada per un sinistre en la vivenda, carència socio-econòmica, bé per greus conflictes de convivència, que posin en perill la seguretat física o emocional de les persones que sol.licitin la intervenció del servei. 

• Famílies que tenen sol.licitat plaça pública a una residència que pertany a la Xarxa pública de serveis socials i que per motius que siguin estan en llista d´espera i la seva situació s´ha convertit en urgència.

• Persones que viuen soles ( i pràcticament no tenen familiars ) i que del dia a la nit el seu estat de salut canvia totalment i necessiten d´una intervenció ràpida i adequada.

No dubti en contactar amb A-vital, l'assessorarem sense cap compromís.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos