Servei de telefonia per a majors

A-vital disposa d´una gran varietat de productes o articles ( ajudes tècniques ) que van dirigits per facilitar la vida de les persones que tenen una limitació o dependència. Un dels productes que poden facilitar, millorar i fer una vida més independent és la telefonía per a majors.

A-vital disposa de telèfons fitxos i mòbils: 

teleasistencia.jpg

Phone esay Pfoto: Telèfon de tecles grans, apte per a persones amb audiòfons i possibilitat de disposar de tres botons amb memoria fotográfica ( simplement presionant la imatge, el telèfon ens posarà en contacte amb les persones més especials ). Regulació del timbre de cridades i de l´auricular.

Phone easy 311c: Telèfon de tecles grans, compatible amb aparells auditius, un led avisador de cridada, regulació de volumen timbre.

Mòbil amb funció d´emergència “ hand plus “

Mòbil de fácil utilització que et permetrà anar a qualsevol lloc. Podràs parlar amb totes les cridades d´entrada que tenguis i disposaràs de 4 números que prèviament hauràs programat ( persones més pròximes a tu ). Podràs cridar a al telèfon 112, inclús enviar un missatge SMS als 4 números abans citats.

Compatible amb audiòfons.

Mòbil de tecles grans i agenda:

Un telèfon mòbil ideal per a persones que no volen complicacions a l'hora de marcar i rebre trucades. Disposa de 3 tecles de memòria directa i tecla de fàcil accés a l'agenda. Tecles separades amb números grans per facilitar el seu ús i visió. Agenda per a 50 noms i números. Conté auriculars "mans lliures" amb cable. 

No dubti en posar-se en contacte amb A-vital.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos