Tai Chi

El Tai Chi Chuan és un art marcial d'origen xinès que comença a ser molt conegut per tot el món. Per a un profà, la principal característica del Tai Chi i que el diferencia d'altres arts marcials, és la successió o seqüència de moviments corporals lents i deliberats.

Aquesta disciplina busca l'equilibri entre el cos i la ment desenvolupant l'energia interior de manera suau però deliberada mitjançant seqüències de moviments encadenats.

En una sessió de Tai Chi podem trobar moviments destinats a estirar la musculatura i els tendons, i també destinats a obrir les articulacions. Tot això prestant atenció a la respiració

Els beneficis de la pràctica del Tai Chi són molt nombrosos. Practicat de manera adequada el Tai Chi afavoreix la relaxació en reduir les tensions, millora també la flexibilitat alhora que es potencia la força i milloren els possibles problemes circulatoris. Descarregar tensions musculars, així com en tendons i articulacions, ajudarà a millorar el funcionament del sistema circulatori. El Tai Chi és un exercici molt interessant per a la gent gran, ja que amb la seva pràctica es millora l'equilibri, el que redueix el risc que la persona pateixi perilloses caigudes accidentals. Una cosa a tenir en compte en aquelles persones d'edat que puguin semblar osteoporosi, per posar un exemple.

No dubti en contactar amb A-VITAL l´assessorament sense cap compromís.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos