Curs de pilates per a adults

Pilates iniciació.

Què és Pilates? Aquesta tècnica va ser desenvolupada fa més de setanta anys per l'atleta alemany Joseph Pilates i es tracta d'un sistema d'exercicis centrat en millorar la flexibilitat i força per tot el cos sense incrementar el seu volum. Més que un entrenament físic, el mètode Pilates utilitza una sèrie de moviments controlats atractius tant per a la ment com per al cos. La tècnica Pilates integra teories occidentals i orientals i relaciona la pràctica d'exercicis específics acoblats amb tècniques de respiració.

Joseph Pilates va dissenyar més de 600 moviments o exercicis per ser practicats per un mateix o amb aparells específics. Es porta a terme la seva pràctica a terra i utilitzant el propi pes del cos per proporcionar resistència.

Pilates es pot practicar per qualsevol persona, amb independència de l'edat i forma física. La sessió d'exercicis pot ser dissenyada per acomodar-se a les condicions físiques específiques d'una persona oa uns objectius de posada en forma.

El mètode Pilates pot integrar també com a part d'uns exercicis de rehabilitació o de programes de teràpia física, dissenyats per recuperar més ràpidament lesions de certs teixits o per prevenir-los. Es tracta de versions modificades d'aquesta tècnica, dirigides per persones especialitzades.

Mínim 6 persones per iniciar curs

TARIFES CURS PILATES PER A ADULTS

ACTIVITAT

PREU MENSUAL

1 dia o 2 per setmana

HORES I DIES

Iniciació i/o manteniment

20 euros/mes. 1 dia

30 euros/mes. 2 dies

A convenir

Contacti amb A-vital, l´informarem de qualsevol dubte que tengui sense cap compromís. 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos