Sortida/excursió Ses Salines

El municipi de Ses Salines deu el seu nom a les salines de sal marina que pràcticament tothom coneix i que estan situades en el nucli de la Colònia de Sant Jordi. Aquestes salines fan que els ciutadans del municipi tenguin el caràcter d´una persona acollidora i generosa amb la gent que els visita ( siguin mallorquins o d´altres indrets ).

Aquest municipi es troba a la zona del migjorn de Mallorca i té una situació privilegiada per estar situat en front del Parc natural de Cabrera. La zona costanera compta de vàries platges d´arena blanca, on la més coneguda és Es Trenc.

Però, a més de les platges, el municipi de de Ses Salines i Sa Colònia de Sant Jordi també compten amb altres indrets importants per poder visitar. En aquest cas A-vital vos ofereix l´oportunitat de visitar la Fàbrica de formatges Burguera i el jardí botànic “BOTÀNICACTUS, així com també poder gaudir d’una bona gastronomia.

VISITA DE ½ DIA 

  • Recollida dels clients en bus al lloc acordat.
  • Visita a la Fàbrica de formatges Burguera.
  • Continuarem amb la visita al Jardí BOTÀNICACTUS.
  • Tornada al lloc de partida.

El preu inclou: bus + acompanyant agència + activitats fàbrica formatge i degustació + jardí botànic

VISITA DE DIA COMPLET

Igual que la visita de ½ dia, però continuaríem l´excursió amb un dinar a un restaurant especialitzat en cuina mallorquina + música de ball.

BOTÀNICACTUS: És un jardí que ocupa 50.000 m2, de vegetació, que ens fa pensar amb els països tropicals, un llag de 10.000 m2 ( el més gran de les I. Balears  ), gespe, palmeres, bambús... que ens recorden a jungles perdudes.

FORMATGES BURGUERA: FORMATGES BURGUERA SAT és una societat agrària de transformació creada per la família Burguera, dedicada a la fabricació de productes lactis de gran qualitat i algun dels seus derivats, a la finca de la seva propietat.

Des de Avitalmallorca volem promocionar el producte mallorquí en general i en aquest cas el de Formatges Burguera. Productes que són de gran qualitat, elaborats amb llet de vaca, ferments làctics i quall, sense colorants ni conservants, envasats i distribuïts per membres de la mateixa família. A més amb aquestes visites, es podrà fer una volta per les instal.lacions i es donarà a conèixer el sistema de fabricació del formatge amb una interessant degustació del producte.
Tots aquests ingredients fan del municipi de Ses Salines en un paradís que tota persona desitja visitar. Finalment podríem acabar l´excursió en un dinar de germanor.

 

ACTIVITAT

PREU sense bús

PREU amb bús

Sortida/excursió ½ dia

7 euros/persona

15 euros/persona. En funció nº participants

Sortida/excursió dia complet

13 euros/persona 

20 euros/persona. En funció nº participants

 

  • Les opcions de preu sense bús o amb bús és perquè si teniu millor oferta de transport el podeu proporcionar vosaltres. 
  • Les persones de mobilitat reduïda han d´anar acompanyades d´un familiar o professional.

 

Contacti amb A-vital, l´informarem de qualsevol dubte que tengui sense cap compromís.

 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos