Excursió Castell d'Alaró

Per arribar-hi cal partir del poble d'Alaró per la carretera de Bunyola i agafar el segon desviament a mà esquerra indicat amb el nom de Camí des Castell. El camí comença amb uns trams asfaltats fins a l'altura de la possessió de Son Penyaflor, després passa a una zona sols encimentada fins arribar a les cases d'Es Verger, que alberguen un restaurant. A partir d'aquí, el camí es converteix en pista forestal, un camí de terra reforçat amb ciment a alguns trams deteriorats fins a l'esplanada d'Es Pouet on hauren de deixar estacionat el vehicle. És aquí on haurem de començar el nostre camí a peu fins al cim. Aquesta caminada és d´uns 25 min. a marxa normal i 35 min. si feim qualque aturada o pas més lent.

En arribar al cim podem berenar tranquil.lament ( pa amb butxaca ) i llavors visitar la capella de la Mare de Déu del Refugi, els aljubs, la cova de Sant Antoni... i finalment dinar d´un plat casolà.

Aquesta sortida-excursió pot realitzar-se partint a peu des del municipi d'Alaró i la durada seria entre 2-3 hores ( gent preparada ).

També hi ha l´opció de quedar a dormir ( dormitoris col.lectius i places reduïdes ), manutenció i disfrutar de les instal.lacions/dependències: Sala menjador, sala multiusos, sala d´estar, serveis higiènics, dutxes, electricitat, aigua calenta, calefacció, telèfon... 

Instal·lacions exteriors per a descans i lleure.

ACTIVITAT

PREU

Sortida/excursió a peu o amb cotxe 

16 euros/persona  

  •  Sortida per a persones adultes preparades per aquestes caminades. Dificultat elevada. 
  •  El preu inclou acompanyant agència + visita capella, murades, aljubs, sala d´interpretació + dinar casolà. ( possibilitat de preus econòmics )
  •  Grups de 6-30 persones. 

No dubti en contactar amb A-vital per apuntar-se.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos