Sortida/excursió Vinyes i Celler Can Majoral (Algaida)

El municipi d'Algaida està situat al sud-oest del Pla de Mallorca. Limita al nord amb els termes municipals de Santa Eugènia, Sencelles i Lloret; al sud amb el de Llucmajor; amb el de Montuïri a l'est i amb el de Palma a l'oest. Consta de tres nuclis urbans: Algaida, Pina i Randa. 

És en el nucli d´Algaida, poble amb unes profundes arrels viticultores on podem visitar el celler Can Majoral ( fundat el 1979 ). Tant les vinyes com el celler formen part de la D.O. Pla i Llevant de Mallorca.

El celler Can Majoral és un petit celler familiar dedicat al cultiu ecològic, interessat en l'experimentació de varietats autòctones i en l'adaptació de les foranes. L´objectiu és aconseguir vins de màxima qualitat gràcies al saber acumulat, generació rere generació.

VISITA DE DIA COMPLET

  •  Partida amb cotxes particulars ( o amb bus ) al lloc acordat 
  •  Arribada a Algaida i curta caminada fins el CELLER CAN MAJORAL.
  •  Continuaríem amb la visita a les VINYES CAN MAJORAL.
  •  Acabaríem amb un dinar especial al mateix celler.

El preu inclou: acompanyant agència + degustació-tast de 4 vins i picada + dinar ecològic compost per un primer plat, segon i postres.

 

ACTIVITAT

PREU

SORTIDA EXCURSIÓ DIA COMPLET

45 EUROS  

Els vins que duen la marca de Can Majoral són els nostres vins de guarda. Es caracteritzen per ser monovarietals o vins on una varietat és la base, el tronc, amb petites aportacions d’altres per aconseguir una major complexitat. En el cas dels dos blancs tenim una fermentació en bótes noves i posterior criança i els quatre negres una criança en bótes noves i d’un any durant 12 mesos pel cap baix. El nom de cada vi està relacionat amb les terres de cultiu o amb topònims pròxims molt estimats per nosaltres.

PREMIATS DESEMBRE 2012

A Can Majoral acabaren l'any d'una manera ben especial. Les darreres setmanes de 2012  els informaren de que els vins havien estat guardonats i això és, sens dubte, una gran alegria per totes les persones que fan realitat aquest projecte.

No dubti en contactar amb A-vital per apuntar-se.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitarr

AVITAL

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos